Načini plaćanja

Koji načini plaćanja su na raspolaganju?

Sva plaćanja  koje nudimo na www.nogometnidresovi.com su sigurna i zaštićena preko Paypal posrednika. Uplatu možete izvšiti kao:

– plaćanje pouzećem
– plaćanje po predračunu (jednostavno predate narudžbu kao plaćanje pouzećem i na email nam pošaljete molbu za plaćanje po predračunu)
Plaćanja po predračunu moraju biti izvedena u roku 10 dana. Poslije 10 dana narudžba se automatski otkazuje.
– plaćanje sa Paypal internet računom (siguran, jednostavan, brz i jeftin  način plaćanja putem interneta).
Plaćanje sa Paypal mora biti odmah izvršeno.
– plaćanje sa kreditnim karticama (Paypal modul plaćanja koji prihvaća plaćanje slijedećim karticama: VISA, EUROCARD, DISCOVERY, AMERICAN EXPRESS)

Način plaćanja uvjek izaberete prije kraja procesa kupovine. Jednostavno kliknete na željeni način plaćanja i predate narudžbu. Sama internet trgovina će vas potpuno sigurno preusmjeriti na transakciju koju ste izabrali. Svi upisani podaci kreditnih kartica se ne pohranjuju i mi ih kao prodavateljii ne primamo.

VAŽNO!
Svaka zloupotreba  ili kazneno djelo sa kreditnim karticama od strane kupaca je strogo zabranjena i bit će najstrože kažnjena. Ako vam se dogodi da je bila izvršena sa vašom kreditnom karticom transakcija na našoj internetnoj stranci, odmah nas o tome obavjestite, da možemo odmah reagirati i djelovati u skladu sa zakonom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izračunaj: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.